Underholdning på Sæby Havn hele sommeren

Underholdning på Sæby Havn hele sommeren

21. juni 2013 - kl. 0:20 - af

Mandag den 24. juni kl. 19.00 – 20.30 vil Volstrup Harmonikaklub prøve kræfter med turisterne på Sæby Havn ved Havnekontoret.

”Vi har flyttet vores faste øve aften ned på havnen ved Havnekontoret i stedet for på Sæby Skole. Vi håber, at rigtig mange vil støtte op om vores idé, så vi kan få lidt liv i havneområdet en mandag aften, hvor turisterne er ved at komme til Sæby og lystbådene er ved at lægge til kaj i havnen. Vi spiller fra kl. 19.00 – 20.30 så vi ikke spiller samtidig med at flaget spilles ned”, fortæller Kirsten Svendsen.

Tag en stol med på Sæby havn og nyd musikken, hvis vejret viser sig fra den pæne side. Arrangementet er nemlig aflyst, hvis det regner.

Volstrup Harmonikaklub spiller på Sæby Havn ved Havnekontoret hver mandag fra den 24. juni til 19. august kl. 19.00 – 20.30.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Underholdning på Sæby Havn hele sommeren ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER