Præsidieskifte i Sæby Y´s men´s Club

Præsidieskifte i Sæby Y´s men´s Club

21. juni 2013 - kl. 9:06 - af

Det er ikke personen der søger opgaven, men opgaven der søger personen.

Under dette motto, overdrog Georg Thomassen mandag d. 17. juni præsidiet for det kommende klubår, til det nyvalgte præsidium som er:

Præsident, Emmy Jakobsen

Vicepræsident, Willy Farsinsen

Skatmester, Søren Kristensen

Sekretær, Birthe Jeppesen.

Past præsident, Jytte Thomsen

Inden overdragelsen af præsidiet var der generalforsamling. Her kunne den afgående præsident Jytte Thomsen konstatere at klubåret var gået hurtigt, hvilket var begrundet i , at vi har det godt i klubben.

Der har i klubåret været mange anledninger til festlige sammenkomster.

Jytte Thomsen så tilbage på året som præsident, som berigende og takkede for godt samarbejde.

Et samarbejde der havde ført til mange gode klubaftener med foredragsholdere, besøg af venskabsklubben fra Norge, virksomhedsbesøg og pengerejsningsprojekter. Jytte Thomsen sluttede sin beretning med at sige tak for et godt arbejdsår, hvor der også har været tid til omsorg og venskab, og til at bevare det kristne fællesskab, som for hende fylder lige så meget som de penge, vi skraber sammen, men konkluderede, at det ene ikke udelukker det andet.

Forskellighed er en styrke.

Den nye præsident, Emmy Jakobsen, påpegede at klubbens styrke består i medlemmernes forskellighed. Emmy Jakobsen ser frem til et år, hvor venskabet stadig er i højsædet og at klubbens trivsel netop beror på, at vi har et sammenhold på tværs af vores forskellighed.

Y´s Men i Sæby, kan gøre en indsats og en forskel, både i Sæby, i nærområdet, på landsplan og international plan – det er stort at være med i sagde Emmy Jacobsen.

Emmy Jakobsen påpegede, at de sociale opgaver har stor betydning. Hvad enten det er porrerensning, rengøring af Solsbækhytten, eller det er samværet med andre Y´s Men national eller internationalt, og opfordrede til at fortsætte den store opbakning, som klubben er kendt for.

Afgående skatmester, Margot Sanden Olesen, kunne ved aflægning af regnskabet berette, at årets pengerejsningsprojekter havde haft en øget indtjening. De tre største pengerejsningsprojekter er fortsat dyrkning og salg af porrer, omdeling af kirkeblade og cykelsponsorrally. Pengene er blevet brugt til at støtte lokale og internationale projekter i samarbejde med Y´s Men Region Danmark.  Som eksempel på lokale modtagere kan nævnes FDF, der har modtaget 15.000,00 kr. til nye lokaler og Torup Hede Spejdercenter, der har modtaget 12.000 kr. til opførelse af lager og samlingslokaler. Derudover er 16 andre ansøgere blevet til gode set med donationer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Præsidieskifte i Sæby Y´s men´s Club' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger