Nedtælling til sommerferie på Hørby Efterskole

Nedtælling til sommerferie på Hørby Efterskole

21. juni 2013 - kl. 9:21 - af

En uge tilbage! Det er virkeligheden for eleverne på Hørby Efterskole, der efter at være færdige med mundtlige prøver har nogle få dage til afslutning sammen med kammeraterne på Hørby, inden skoleåret 2012/13 tager sin afslutning.

På Hørby Efterskole er sidste prøvedag mandag den 24. juni og herefter er der tradition for, at hele holdet samlet tager på tur sammen med lærerne inden selve afslutningen og dimissionen, der naturligvis foregår hjemme i Hørby.

I dette skoleår går afslutningsturen til Læsø, hvor holdet fra Hørby skal bo i Vesterø og her have base for en række fælles aktiviteter – og ikke mindst begynde at få sagt det uundgåelige farvel til hinanden og efterskoleåret.

– Jeg tror, noget af det allervigtigste, eleverne lærer gennem et år på efterskole er at holde af mennesker, som de knapt nok anede eksisterede for 10 måneder siden, siger forstander Mogens Vestergård Pedersen

De lærer, at livet er både alvorligt, muntert og godt, og de lærer at troen på livet som en fælles sag. Og har man først fattet, at friheden og lykken er en fælles sag, så bliver det let at passe på hinanden, værne om venskabet i respekt for at også modparten kan være med i fællesskabet.

Det endelige punktum for skoleåret sættes lørdag den 29. juni kl. 1100, hvor eleverne familier og venner er indbudt til dimissionsfest på efterskolen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nedtælling til sommerferie på Hørby Efterskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER