Det brænder igen på Ørtoftvej<br>…

Det brænder igen på Ørtoftvej

18. juni 2013 - kl. 8:46 - af

Den voldsomme brand der i går eftermiddags lagde et hus i Ørtoft ubeboeligt hen, er blusset op igen.

Falck’s brandfolk fra Sæby måtte tilbage til adressen Ørtoftvej 79 klokken 6.45 i morges, for endnu engang at slukke ilden i huset.

– Det er ikke ualmindeligt, at vi ser det i forbindelse med større og voldsomme brande, oplyser vagtchefen hos Nordjyllands Politi, som er orienteret om, at brandvæsnet nu har genoptaget efterslukningsarbejdet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Det brænder igen på Ørtoftvej
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER