TTB’S idrætsuge på Thorshøj Stadion

TTB’S idrætsuge på Thorshøj Stadion

17. juni 2013 - kl. 10:36 - af

Try-Thorshøj Boldklub er klar til at afholde idrætsuge på Thorshøj Stadion i dagene 21. juni til 30. juni. Det bliver 10 dage, der byder på mange forskellige aktiviteter.

De første 3 dage bliver hektiske, her forventer de rigtig mange deltagere og besøgende på stadion, startende med firmafodboldstævne fredag aften, hvor 12 lokale firmaer har givet tilsagn til dysten om årets trofæ.

Søndag er der for 35. år i træk fodbold-ungdomsstævne – Sparekassen Vendsyssel Cupmed deltagelse af 69 hold. Når den sidste kamp fløjtes af, gøres der klar til at holde Sankt Hans aften på stadion, hvor byrådsmedlem Helle Madsen, Hørby er årets båltaler.

Boldklubben håber også at cykelsponsorløbet lørdag vil vække folks interesse. Løbet er med deltagelse af lokale erhvervsdrivende og politikere.

Allerede nu har følgende sagt ”ja” til spøgen. En repræsentant fra ”Vendelbokroen”, Verner fra Dybvad Murerforretning, Charlotte Albertsen for TTB, samt kommunalpolitikerne Helle Madsen (V) og Birgit Hansen(S). Derudover har to af deres helt unge medlemmer – Julie og Amanda meldt sig, og alle er godt i gang med at samle sponsorer. De håber naturligvis at cyklisterne har ”gode ben” – man kan stadig melde sig som sponsor. Ligeledes håber de at mange finder vej til stadion for at heppe på cyklisterne.

Programmet byder også på seriefodbold i løbet af ugen.

Onsdag aften gælder det hele familien, når der står sommersjov på programmet.

Thorshøj Revyen øver i skrivende stund på de sidste detaljer, men holdet lover at de bliver klar med tekster og sange. Der er generalprøve i teltet fredag den 28. juni, inden det for alvor går løs til premieren den 29. juni, hvor der er fest i teltet. Man kan vælge at medbringe sin egen madkurv eller bestille den hjemmelavede revyplatte. Musikken til festen leveres af ”Rundt på Gulvet”.

De håber at rigtig mange lægger vejen forbi stadion og bakker op omkring en vaskeægte idrætsuge; og så sender de en lille bøn om godt vejr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af ' TTB’S idrætsuge på Thorshøj Stadion' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger