Sæbynit åbner årets Jazzfestival i Aarhus

Sæbynit åbner årets Jazzfestival i Aarhus

17. juni 2013 - kl. 13:07 - af

Jakob Sørensen, som er fra Sæby, åbner den 13. juli Aarhus Jazzfestival med sit eget orkester. Han er pt. bosat i Berlin, hvor han som, udvekslingsstudent studerer på JazzInstitute Berlin, men til juli vender han hjem til Danmark for at åbne Aarhus Jazzfestival på Bispetorvet med mit eget orkester.

Åbningskoncerten spilles af Jakob’s Homecoming Orchestra, et hold af konservatoriets talentfulde musikstuderende. De fleste af dem er pt. bosat i udlandet, mens to medlemmer kommer fra hhv. Italien og Finland. Som gæstesolist spiller den anerkendte multiinstrumentalist, artist in residence Scott Robinson(US) også med.

Musikken består af originale kompositioner, der henter inspiration i den nordiske lyd. Samtidig inddrages forskellige elementer fra jazzmusikkens rødder, og orkesteret vil mellem de originale kompositioner, give deres bud på nogle af de mere berømte jazzstandards.

Jakob Sørensen og orkesterets trommeslager er begge bosat i Berlin, mens guitaristen og bassisten vender hjem fra hhv. Göteborg og Paris. Sangerinden og saxofonisten er begge udvekslingsstuderende fra hhv. Finland og Italien.

Der er lagt op til en spændende koncert, når de unge studerende med det internationale islæt, mødes for at åbne Aarhus Jazzfestival 2013.

Orkesteret består af:
Venla Ilona (voc), Marco Dania (sax), Scott Robinson (sax), Jakob Sørensen (trp), Alex Jønsson (gt), Frederik Sakham (bs) og Christian Windfeld (dr).

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbynit åbner årets Jazzfestival i Aarhus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER