Sæby emmede af god og glad musik

Sæby emmede af god og glad musik

17. juni 2013 - kl. 0:44 - af

Trods en dyster vejrudsigt og alle odds mod endnu en hyggelige lørdag i Sæby, så blev det, som de fleste kun i fantasien havde turdet drømme om. Dejligt solskin en lørdag formiddag, som endnu engang fik en til at tænke, findes det hyggeligere andre steder, nej vel?

Både på Sæby Torv, hvor Bigbandet havde taget plads på Handelsstandsforeningens store scene, og i Lanternens gård hvor lørdagens husorkester ”Kejserens nye klær” havde taget plads, var der masser af glade mennesker, der alle hyggede sig i de smukke omgivelser og til dejlig musik. Torvet var i sin vante sommerforklædning med borde og bænke, samt flotte blomsterkummer, som kommunen så flot havde fået på plads, nu hvor det heller ikke længere er tilladt og muligt at parkere på Torvet.

Pladsen er inddraget for sommeren, og der bliver hårdt brug for den, skal vi hilse og sige. Ikke kun efter stormvejret omkring udeservering og priserne på dette, men også pga. det utrolig flotte og spændende musikprogram, med et utal af kunstnere der musikalsk skal lede både lokale og turister gennem sommeren i Sæby. I samme åndedrag kan det nævnes, at der aldrig har optrådt så mange lokale bands på Torvet, som tilfældet bliver denne sommer. Lokale bands og lokal handel så når kæden sammen til glæde for alle, det er signalet Handelsstandsforeningen ønsker at sende med dette års musikvalg.

Næste weekend er det ”Rødder og Vinger” der underholder med gøgl og teater på Sæby Torv, og Sæby Tyroler orkester der sørger for stemning og fest i Lanternens Gård.
Vel mødt!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby emmede af god og glad musik' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER