Børn forvirrer deres forældre med teknologisnak

Børn forvirrer deres forældre med teknologisnak

17. juni 2013 - kl. 0:03 - af

Det kan være forvirrende at købe nyt tv, og børnene gør sjældent beslutningen lettere for deres forældre, siger Ole Rørbæk Jensen tra2tal i Sæby.

LED, LCD, plasma, 100H2 eller 200H2, smart-tv, 3d. Der er masser af begreber, som man skal forholde sig til, når man skal købe nyt tv. Og det bliver ikke lettere, når ens børn presser på og forsøger at påvirke købsprocessen.

Det fortæller Ole Rørbæk Jensen fra2tal i Sæby, som ofte må forsøge at berolige kunder, som er blevet godt og grundigt rundforvirrede af deres børns teknologisnak.

– Børn er ofte lidt mere opdaterede på de nyeste teknologier og har lettere ved at se fornuften i dem. Og det betyder, at de lægger pres på deres forældre, når der skal investeres i nye apparater til hjemmet. Det kan være forvirrende og i værste fald resultere i fejlkøb, siger Ole Rørbæk Jensen, der netop er vendt hjem fra produktseminar i 2tal- kæden og er opdateret med den nyeste viden og de nyeste teknologier inden for tv- området.

Køb efter behov
Og når det handler om tv-apparater, skal man altid tage udgangspunkt i sit eget behov, fortæller Ole Rørbæk Jensen fra Sæby.

– Det er ligesom når man køber bil. Hvis du er enlig uden børn med et lille kørselsbehov, så behøver du ikke nødvendigvis købe en syvpersonernes bus med en kæmpe motor.

– Du kan sagtens købe dig fattig i de nyeste teknologier og superhurtige skærme, men hvis du ikke har behovet, så kan du måske bruge dine penge bedre. Det handler om at kende sit behov og handle på baggrund af det,’siger Ole RØrbæk Jensen.

Smart-tv sætter standarten
Efter at have gennemgået alle de nyeste tendenser på tv-området på 2tals produktseminar er der dog rån teknologi, som de fleste bør have i tankerne, når de køber tv lige nu, fortæller Ole Rørbæk Jensen.

– Smart-tv’et er den altoverskyggende teknologi, som man skal holde øje med denne sæson. Smart-tv’et understøtter til fulde den måde, som vi gerne vil se tv på nu, hvor vi i højere grad ser tv, når vi har tid – blandt andet via udbydere som eksempelvis Netflix.

– Smart-tv’et kom på gaden for et par år siden, og det betyder, at de modeller, som vi netop har fået i butikken, er med 2. og 3. generations teknologi. Dermed er teknologien blevet modnet, og apparaterne er blevet langt mere interessante for det brede publikum, siger Ole Rørbæk Jensen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børn forvirrer deres forældre med teknologisnak' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER