Færdselsuheld på Ålborgvej ved Shell i Sæby

Færdselsuheld på Ålborgvej ved Shell i Sæby

14. juni 2013 - kl. 16:02 - af

Kl. ca. 12.20 kørte to biler sammen på Ålborgvej i Sæby. Den forreste bil en sort VW Touran ville holde tilbage for to drenge, der ville krydse Ålborgvej. Dette overså en bagfra kommende bil, ført af en kvinde i en sort Ford Focus, og hun kørte direkte ind i den foran holdende VW.

Hun forsøgte at undvige, men ramte højre bagskærm på VW’en. Ingen kom alvorligt til skade ved uheldet, og begge førere kunne selv stige ud af bilerne. Dog klagede føreren af VW’en over smerter i nakken.

6 kommentarer til “Færdselsuheld på Ålborgvej ved Shell i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

6 kommentarer til “Færdselsuheld på Ålborgvej ved Shell i Sæby”

 • Det er vist en Ford Fiesta, og ikke en focus

 • Hende i vwer har nok ville være flink.. meeen Hvordan kan hun dog finde på og holde tilbage for 2 dreng på en rimlig trafikeret vej? Der ingen fodgængerfelt. hvilket der er en grund til, for vis alle holdte tilbage hvergang der kom en fodgænger, ville det hurtigt ende galt. Cyklister fodgænger osv. Må kigge sig for og gå over vejen når der frit. Hun skal være glad for det ikk var en 40 tons scania der kom kørene…

 • Godt der ikke skete dem noget alvorlige 🙂

 • C.Christoffersen

  Hvis & hvis. Hvornår er det blevet forbudt at se sig for, når man sidder bag et rat. ?
  Hende i Forden må jo ikke ha´overholdt sin afstand til foran kørende. Nu fremgår det jo ikke af artiklen, om drengene var ude på vejbanen eller stod inde i siden og ventede. Men hvis nu de var på vej over, skulle hende i VW’en så bare køre dem over i stedet for at tage holdt. Så er det ikke noget med at være “flink” alle ville vel tage holdt, eller hvad ? Vi skal alle se os for i trafikken.

  PS: Billister i Sæby, og for den sags skyld også andre steder, er utrolig dårlige til at blinke når man svinger.

 • Og bilister i Sæby, og for den sag skyld også andre steder, er utrolig dårlige til at holde for fodgænger der står og venter på at kommer over gaden i et fodgængerfelt.

 • C.Christoffersen

  Jeg kan kun give dig ret. Folk i dagens Danmark er godt på vej til at leve i deres egen stresset boble, hvor man kun ser til spidsen af sin egen næsetip. Trist.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Færdselsuheld på Ålborgvej ved Shell i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER