Bestyrelsen for ”Værestedet” på sommertur

Bestyrelsen for ”Værestedet” på sommertur

13. juni 2013 - kl. 16:53 - af

Efter en lang sæson med møder og arrangementer tog medlemmer af ”Værestedet”s bestyrelse forleden aften en kanotur ned ad Voer Å. De var så heldige med vejret og havde en pragtfuld ro tur under de høje træer – forbi Rugtved mod Voerså – afsluttende med depotopfyldning (mad og drikke) og hygge i klubhuset på Voerså Havn. Kun en enkelt roer fik våde bukseben.

Ro turen var en gave til bestyrelsesmedlemmerne fra Borgerforeningerne i Præstbro og Voerså til ”Værestedet”s jubilæum i 2011. De måtte aflyse sidste år på grund af sygdom – men i mandags kom de af sted – og alle 8 deltagere takker endnu engang de to Borgerforeninger for den utraditionelle gave. De er nu gået ”i tænkeboks” for at udtænke en ny fest, så de måske igen en dag kan få en dejlig gave som denne.

Formand Gitte Mortensen siger: ”Værestedet ønsker alle brugere foreningsmedlemmer og støttemedlemmer en god sommer. Vi ses til efteråret – følg med på opslagstavlerne og i lokalpressen”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bestyrelsen for ”Værestedet” på sommertur' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER