Lykkens gang er ikke altid første gang

Lykkens gang er ikke altid første gang

12. juni 2013 - kl. 10:30 - af

Det måtte Helene Fogh fra Sæby sande, da hun ”kun” fik trøstepræmien i Automesterens lodtrækning på Hjallerup Markedet i sidste uge. Præmien var en lille fjernstyrret helikopter.
Hovedpræmien, som var en cykel, gik til en vinder fra Hals.

Dog tog familien revanche senere på dagen, da sønnen Morten Andersen på næsten 15 år, samme dag vandt en cykel i Tour de pedal. Ud over den fine damecykel, som var sponsoreret af Sparekassen Vendsyssel, løb Morten også med en præmie i en mellemtrækning – en køletaske med div. madvare, så det blev en indbringende dag for hele familien.

Helene Fogh fortæller: ”Damecyklen, som kunne have været byttet til en herrecykel, er nu omsat til kolde kontanter, noget en dreng på næsten 15 år jo altid kan bruge. Så Morten kører fortsat på den cykel, som han deltog i Tour de pedal med. Vi burde næsten have byttet gevinster, for Morten var meget mere interesseret i helikopteren, og jeg kunne da måske godt have brugt cyklen”, slutter Helene.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lykkens gang er ikke altid første gang' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER