Herlig dyrskuestemning på Bødkergården

Herlig dyrskuestemning på Bødkergården

11. juni 2013 - kl. 10:03 - af

Dyrskuet på Bødkergården fik igen stor tilslutning, og det betyder økonomiske midler til driften af gårdens dyrehold.

En masse kæledyr var tilmeldt årets dyrskue. Hundene var vist i overtal, men ellers var der også katte, høns og kaniner. I den lidt mere eksotiske afdeling flere kæmpe tusindben og en fugleedderkop. Alle dyr blev bedømt af en dyrlæge, der tjekkede om helbredstilstanden var i orden. Bagefter blev der snakket med børnene om deres dyr, og de skulle fortælle lidt om alder, race, foder samt om pasning og pleje i det hele taget. Børnene var spændte og forventningsfulde, og flere måtte gentagne gange lige have mor eller far til at genopfriske de vigtigste informationer. Helt sikkert en rigtig stor udfordring at skulle præsenterer sine egne dyr, også til kammeraterne. Til sidste fik alle dyrenes ejere et flot diplom.

Kramboder og mesterskab
Det årlige Bødkergårdsmesterskab samlede igen stor publikumstilslutning, da holdene i en god blanding af personale og forældre dystede afdelingsvis på mange forskellige discipliner, hvor samarbejde var afgørende.

Noget tydede på, at adskillige børneværelser var blevet gennemgået med tættekam, at dømme efter de mange fine kramboder med udbud af brugt legetøj, meget af det i rigtig god stand. Handlen var godt i gang fra skuets begyndelse, og mange gik allerede kort efter af sted med nyt til legeværelset.

Tombolaen fristede med fine præmier, spejderne snurrede med karrusellen, hoppeborgen blev flittigt benyttet og meget meget andet. Brandbilen kom også på besøg og lynhurtigt var de første børn oppe og sidde i den, senere dukkede der også en hestevogn op.

I løbet af dagen var der optræden i det store markedstelt på pladsen, og det var børnene fra de forskellige afdelinger, der med stor succes stod på scenen.

Et perfekt dyrskuevejr med høj sol, blå himmel og en let brise, der fik flagene til at blafre , som det høre sig til på en dyrskueplads, satte lige prikken over en dejlig dag, hvor børn og voksne hyggede sig herligt.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Herlig dyrskuestemning på Bødkergården' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger