Ældrerådet søger svar om robotstøvsuger

Ældrerådet søger svar om robotstøvsuger

11. juni 2013 - kl. 14:04 - af

Politikerne i Frederikshavn skal onsdag diskutere, hvordan man kan bruge robotstøvsugere på plejecentrene i kommunen. Og en ting er sikkert, siger formanden for ældrerådet i Frederikshavn Kommune, Hanne Andersen, de ældre må ikke skulle betale mere.

Det er dyrt nok at bo på plejehjem. Det koster i gennemsnit 1.501 kr. om måneden for en enlig folkepensionist uden andre indtægter at bo på plejehjem. Her ud over betaler de i Frederikshavn Kommune 3.400 kroner for mad.

Ældrerådet mangler svar i forbindelse med brugen af robotstøvsugere på plejecentrene i Frederikshavn Kommune. Kommunens ældreråd vil vide, hvordan personalet skal bruge deres tid, og hvem der skal betale.

Vi har ikke set nogen beregninger, vi har ikke set nogen papirer, siger formanden Hanne Andersen. Hun efterlyser svar fra politikerne.

Hvis det går godt med implementeringen af robotstøvsugerne, må der blive frigivet tid, som personalet så kan bruge på de ældre. Det vil Hanne Andersen gerne sikre sig.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ældrerådet søger svar om robotstøvsuger' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER