Mette Kjærsgaard stopper hos Vendsyssel Håndbold

Mette Kjærsgaard stopper hos Vendsyssel Håndbold

10. juni 2013 - kl. 16:45 - af

Når Mette vender tilbage til håndbold efter sin barsel, bliver det ikke hos Vendsyssel Håndbold, men hos Sæby HK.

Direktør for Vendsyssel Håndbold, Jan Hansen, fortæller, at Mette, som er bagspiller og med nr. 5 på ryggen, har truffet et valg, som han godt kan forstå. Det er hård træning at skulle være med på Vendsyssel Håndboldhold, det kræver mange timers træning hver uge, og som nybagt mor er der mange andre ting, som kommer i første række.

”Det er Mettes plan for nu, men vi håber selvfølgelig at få hende tilbage på holdet, men vi må se tiden an”, slutter han.

Selv siger Mette: ”Det har været en mavefornemmelse, at håndbolden måtte vige, og under hele min graviditet, har der ikke været plads til at tænke i de baner. Selvfølgelig glæder jeg mig til igen at spille håndbold, men det skal være, når min krop er klar, og da min grundform stadig er intakt, forventer jeg hurtigt at kunne være klar til sæsonstart. At spille i Sæby HK er knap så krævende, og kræver heller ikke helt så mange timer hjemmefra, som det gør at spille på Vendsyssel Håndboldhold”.

Mette forventer at starte op omkring september-oktober, når hendes barsel er afsluttet, og hun kan afse tid til igen at dyrke sin sport selvfølgelig også alt afhængig af, om det lille nye familiemedlem kan acceptere at mor spiller håndbold eller om det mere er en, der er til fodbold? Vi må vente og se.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mette Kjærsgaard stopper hos Vendsyssel Håndbold' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER