Dronninglund Sparekasse støtter Lyngså

Dronninglund Sparekasse støtter Lyngså

10. juni 2013 - kl. 5:45 - af

Det lokale pengeinstitut i Lyngså hjælper borgerforeningen med sponsorkroner de næste tre år.

Dronninglund Sparekasse har indgået en aftale med Lyngså Borgerforening om, at pengeinstituttet i indeværende år og ligeledes i 2014 og 2015 vil bidraget med et beløb på kr. 1.000,- til annoncering og PR. – Det er en rigtig god hjælp for os, forsikre kasserer Jytte Juul, der var med ved overrækkelsen. Borgerforeningen har stort set alle indenfor byskilte som medlemmer, og samtidig også stor opbakning fra oplandet, men der er mange udgifter, så det luner med en god sponsor.

Lyngså Borgerforeningen varetager, i lighed med andre borgerforeninger, kontakte til de offentlige myndigheder, herunder kommunen. – Vi holder hvert år en Juletræsfest og sørger også for julebelysningen, fortæller kassereren. Lokale mærkedage i byen markeres med en flagallé, som ligeledes sorterer under os.

Skt. Hans Aften
Et af de største aktiver er vores lokale legeplads, fortsætter Jytte Juul, den benyttes flittigt af byens borgere i alle aldre, men også skoleeleverne fra Stensnæsskolen i Voerså cykler hertil for at benytte stedet.

Helt aktuelt er det den årlige Skt. Hans Fest, der står på programmet netop ved byens legeplads. – Musikken er helt på plads, forsikre Jytte, som sammen med alle andre kan se frem til at høre Musikkorps Sæbys dygtige medlemmer underholde i et par timer. Båltalen holdes i år af byrådsmedlem Jørgen Tousgaard, og så har vi selvfølgelig vores gode grill-pølser, øl, sodavand og kaffe, slutter kassereren, der håber, at rigtig mange har lyst til at være med denne aften.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dronninglund Sparekasse støtter Lyngså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER