Et overflødighedshorn af musik og gevinster

Et overflødighedshorn af musik og gevinster

9. juni 2013 - kl. 12:20 - af

Lørdag var på alle måder en fantastisk dag, maraton koncert på Sæby Torv fra butikkernes åbningstid, og Klovneløb med et rekord stort antal deltagere sidst på formiddagen.

Musikken var en smagsprøve på noget af det, der er i vente sidste weekend i juni, hvor mere end 700 musikkere, som tidligere fortalt, ligger vejen forbi Sæby til den 14. internationale musikfest.

Så stemningen var fantastisk fra start til slut, og Sæby Tyrolerorkester, som havde sidste tjans, fik da også først truttet af da klokken nærmede sig 14, og her var der fortsat masser af mennesker, der ufortrødent hyggede til musikken, trods butikkerne for længst var lukket, men på Torvet var stemningen intakt.

Tyrolerne fik sig under vejs en lille puster, da Torben Pihl, fra Stidsholt Idrætsefterskole havde fået hvervet som lykkens gudinde. Der var nemlig mere end 60 flotte præmier til udtrækning mellem de mange deltagere i Klovneløbet. Og alle der havde et startnummer kunne vinde. Det blev da også til præmier både til lokale, en del Stidsholt elever og ikke mindst en præmie til hunden Simba.

Så mon ikke denne helt igennem succesrige lørdag i juni tåler en gentagelse i 2014, det kunne det hvis godt tyde på.

Næste lørdag er det Sæby Bigband der fylder Torvet, og det bliver bestemt ikke kedeligt har de lovet, ligesom de slutteligt oplyser, at der er bestilt godt vejr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Et overflødighedshorn af musik og gevinster' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER