Tre 18-årige mænd meldt savnet af familien

Tre 18-årige mænd meldt savnet af familien

8. juni 2013 - kl. 0:24 - af

Fredag aften blev 3 mænd meldt savnet, og to redningsbåde og en helikopter blev sat ind i eftersøgningen. De tre mænd var fredag aften blev meldt savnet af deres familie, da de ikke kom hjem til aftalt tid.

De 3 unge mænd var sejlet ud på en vandscooter, og havde lovet familien at være hjemme ca. kl. 15.30. Da de endnu ikke var vendt hjem kl. ca. 18.30, slog familien alarm.

Vandscooteren, som de unge mænd var sejlet ud på, havde fået motorproblemer, og mændene var, da en redningsbåd fik øje på dem, ca. tre kilometer fra kysten. De blev reddet op af vandet ved 19-tiden.

Heldigvis bar mændene svømmeveste og våddragter, hvilket sikkert har været med til at redde deres liv, dog var en så underafkølet, at han blev fløjet med helikopter til sygehuset i Aalborg, de to andre er begge meldt raske, og er nu genforenet med familien.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tre 18-årige mænd meldt savnet af familien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER