Flot spil gav IF Skjold 3 point på kontoen

Flot spil gav IF Skjold 3 point på kontoen

6. juni 2013 - kl. 9:05 - af

Udover grundlovsmøde og mange andre aktiviteter i Sæby onsdag, blev der spillet hjemmekamp på Sparekassen Vendsyssel Arena.

IF Skjold, der ligger på en øjeblikkelig 2. plads, tog imod rækkens nummer 3 fra Grenaa, så der skulle på papiret være lagt op til et brag af en kamp i flot vejr.

Det blev dog aldrig rigtig spændende, da hjemmehold fra start til slut, spillede sprudlende fodbold til glæde for de mange tilskuere, der havde valgt at bruge onsdag eftermiddag på stadion.

Ved halvleg var hjemmeholdet således foran 2-0 og fra start af 2. halvleg lurede endnu en scoring, som med stor sandsynlighed ville have lukket kampen. Som det så ofte sker i fodbold gik det lige stik modsat og gæsterne fra Grenaa, fik reduceret til 1-2 på et flot mål og dermed var kampen igen helt åben.

Det rystede dog ikke hjemmeholdet, der fortsat spillede klog fodbold med stor selvtillid og gode pasninger, hvilket resulterede i frustrationer hos gæsterne og yderligere to scoringer til Skjold til slutresultatet 4-1.

Dermed ligger Skjold lunt i svinget inden den tredje hjemmekamp på en uge, når de lørdag kl. 16 tager imod Frederiks på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flot spil gav IF Skjold 3 point på kontoen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger