Præsidenten ønskede ”God vind til rytterne”

Præsidenten ønskede ”God vind til rytterne”

5. juni 2013 - kl. 11:52 - af

Mandag den 3. juni, sendte præsidenten for Sæby Y´s  Men´s Club, Jytte Thomsen, 47 cykelryttere ud på en times sponsorrally.

Der var virkelig god vind til alle rytterne, som til sammen kørte over 19.000 kr. ind. Der skal køres mange kilometer for at nå dette flotte resultat, og samtidig med skal der være tegnet nogle gode sponsoraftaler om, hvor mange kroner rytterne får for hver kørt kilometer. Samlet tilbagelagde rytterne 717 km. Der var en rytter, som nåede at køre 27,68 km. på den time løbet varede. Der var to ryttere, som hver nåede, at køre over 3200 kr. ind.

Medens løbsledelsen udregnede resultatet, kunne rytterne nyde en velfortjent sodavand, og tilskuerne kunne købe sodavand, kaffe og hjemmebagt brød.

Der var præmier til 1. og 2. pladsen til dem som kørte længst, og til dem som kørte flest penge ind i de opdelte aldersklasser.

De fleste deltagere var fra ungdomskorpsene KFUM spejderne, Baptist spejderne, DDS spejderne og FDF.

Nogle af lederne fortalte, at pengene skulle henholdsvis bruges til at gøre sommerlejeren billigere, eller som hjælp til nye lokaler.

Langs ruten var der prydet med flag, som var rigtig flotte i den friske vind, og sammen med bandereklamerne, som byens erhvervsdrivende havde betalt for, gav det løbet den rette stemning.

Grøns Køreskole havde igen i år skabt trygge rammer for cykelsponsorrallyet, ved at stille det køretekniske anlæg til rådighed. Derforuden var Beredskabstjenesten velvillig mødt op, men kom lykkeligvis ikke i aktion.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Præsidenten ønskede ”God vind til rytterne”' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger