Sæby’s tidligere Borgmester spillede i Volstrup Kirke

Sæby’s tidligere Borgmester spillede i Volstrup Kirke

4. juni 2013 - kl. 9:44 - af

Søndag den 2. juni havde Volstrup Kirke besøg af en noget usædvanlig musiker til gudstjenesten.
Den 100-årige tidligere Borgmester i Sæby Kommune Erling Mehlsen supplerede salmesangen på bedste vis på sin tværfløjte sammen med organist Anne-Grethe Kristensen.

Erling Mehlsen lærte som barn at spille på fløjte i FDF-orkestret. Da han kom i gymnasiet og senere på universitetet, havde han ikke tid til at spille, så fløjten lå passiv, indtil Erling Mehlsen som 75-årig lod sig pensionere. Så skulle der ske noget! Han ville ikke gå og “dalre tiden væk”, som han sagde. Derfor begyndte han at tage enetimer hos en fløjtelærer, og det gør han stadig! “Det er en glæde for mig, at også andre vil høre mig spille,” siger han.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby's tidligere Borgmester spillede i Volstrup Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER