Hørby-Dybvad kvalificeret til Skole OL 2013

Hørby-Dybvad kvalificeret til Skole OL 2013

3. juni 2013 - kl. 0:03 - af

I 2012 kvalificerede to årgange fra mellemgruppen på Hørby-Dybvad Skole sig til finalestævnet i det landsdækkende Skole OL på Østerbro Stadion i juni måned. Anstrengelserne gav så flotte resultater, at skolens daværende 5. årgang tog pokalen som Danmarks Bedste 5. Klasse med hjem til Dybvad, og på behørig vis blev hyldet af borgmester Lars Møller, som i dagens anledning gav flødeboller fra Frederikshavn Kommune til hele skolen.

I år har både 4., 5. og 6. årgang kvalificeret sig, og skal derfor til København henholdsvis 10., 11. og 12. juni når Danmarks Idræts Forbund og TV2 blænder op for årets stævne, hvor Kronprins Frederik og en række danske OL-atleter vil være til stede.

Skole OL er en klasse-/skoleevent, hvor alle elever i 4. til 6. klasse har mulighed for at prøve kræfter med atletikkens skolediscipliner: 60 m løb, længdespring, boldkast og stafetløb. Desuden skal børnene prøve kræfter med den seje og næsten uendelige 400 m.

Det er klassernes idrætslærere, der i samarbejde med Dybvad Idrætsklub – og i særdeleshed Louis Christiansen – har stået for træning og afholdelse af den lokale kvalifikation før finalestævnet, der bl.a. får deltagelse af over 100 skoleklasser fra provinsen. Udgifter til transport samt opholdet i København betales af DIF og Tryg Fonden, mens lokale sponsorer bidrager med lækkerier til turen.

Og SÅ bliver det spændende, om de fantastiske resultater fra 2012 kan gentages – men under alle omstændigheder venter der de ca. 85 elever og deres lærere en oplevelse, de sent vil glemme…

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hørby-Dybvad kvalificeret til Skole OL 2013' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER