Fag som Cross’N’Dance hitter på Hørby Efterskole

Fag som Cross’N’Dance hitter på Hørby Efterskole

31. maj 2013 - kl. 14:14 - af

Det er snart tid for afgangsprøver på Hørby Efterskole, og lærerne er ved at
finde de grønne duge frem til eksamensbordene. Men, nu er det imidlertid ikke i alle fag, at prøven finder sted ved det grønne bord, og således var Hørbys elever fra valgfaget Cross’N’Dance i fitnesscenter i Aalborg, hvor der for alvor var mulighed for prøve kræfter med udfordringerne her og få afklaret, hvad de opbyggede muskler duer til.

– Der går mange rygter om, at man tager på, når man er på efterskole, siger idrætslærer Johnni Rasmussen, der har været en af initiativtagerne til valgfaget Cross’N’Dance, men vi har faktisk mange eksempler på, at det modsatte er tilfældet. Det sker ikke mindst når eleverne bruger de muligheder, der er for at gøre bevægelse og motion til en aktiv del af deres dagligdag. F.eks. har vi i år en dreng på skolen, der har tabt sig mere end 20 kilo, slutter Johnni Rasmussen.

Hørby Efterskole er kendt for at have de klassiske boldspil på programmet i idrætslinien, men gennem de senere år har skolen udvidet tilbuddet til eleverne, hvor eks. faget Cross’N’Dance, der er en kombination af dansk, rytmik, bevægelse og fitness, tiltaler rigtig mange elever, ligesom et af de øvrige nye fag – floorball – er blevet meget populært, når eleverne vælger fag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fag som Cross’N’Dance hitter på Hørby Efterskole ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER