Containersalg på værftsgrunden i Sæby

Containersalg på værftsgrunden i Sæby

31. maj 2013 - kl. 9:08 - af

Lars Sørensen har på vegne af Sæby Værft forespurgt havnefogeden om
tilladelse til i sommersæsonen at opsætte 5 containere på pladsen bag det nye plankeværk, hvor værftshallen lå. Formålet med opsætningen er, at leje disse ud og give mulighed for afprøvning af diverse idéer indenfor havnerelateret salg.

Lars Sørensen har en 30-årig lejekontrakt med Frederikshavn Kommune, og han har planer om at bygge en to etagers ejendom på den gamle værftsgrund, og indrette den til butikker, ligesom planerne er for de bevaringsværdige, tilbageværende værftsbygninger.

Det var oprindelig havnefogeden, der forelagde Lars Sørensen idéen om at være med til at sikre, at der sker aktiviteter på pladsen allerede fra denne sæson.

På havnens brugermøde den 23. april 2013 blev idéen fremlagt. De fremmødte brugere synes, det var en god idé at afprøve pladsens muligheder, og Teknisk Udvalg har på mødet den 28. maj tiltrådt indstillingen, men dog således, at bevillingen kun forsøgsvis etableres for sæsonen 2013.

En kommentar til “Containersalg på værftsgrunden i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Containersalg på værftsgrunden i Sæby”

  • Hvis man vil undgå at havneområdet kommer til at lignebyggeplads med containere, vil jeg foreslå man spurgte Civitan om leje af deres huse (dem fra torvet til jul) og lade disse være salgssteder. De vil absolut pynte mere end Byggecontainere.
    Hilsen Kim Poulsen

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af ' Containersalg på værftsgrunden i Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER