Økonomien på plads i Voerså Kirsebærlaug

Økonomien på plads i Voerså Kirsebærlaug

30. maj 2013 - kl. 13:17 - af

For ganske kort tid siden blev Voerså Kirsebærlaug stiftet. Det skete ved
et møde i teltet, på den gamle krogrund i Voerså, som initiativtagerne havde inviteret til.

200 nummererede kirsebærtræer af arten SUR er plantet og fordelt rundt om i private haver i Voerså og omegn og plottet ind på et kort, så lauget hele tiden har styr på, hvor de forskellige træer står.

På mødeaftenen var økonomien ikke helt på plads, men hele tiden har man regnet med, det kun var en formalitet, og tirsdag 28. maj ringede en glad formand, Lone Pilgård, og fortalte, at den sidste brik i puslespillet var faldet på plads. Det skete ved, at Frederikshavns Kommunes Distriktsudvalg frigav de kr. 40.000 – til projektet, som der var søgt om.

I øjeblikket står kirsebærtræerne i haverne i fuldt flor, og om et par år skulle de første bær gerne vise sig på træerne.

Næste punkt på programmet er afholdelse af en Kirsebærrets Dag i byen til august, men hvor meget der bliver gjort ud af det, inden byen selv kan levere kirsebær til festivalen er usikkert indtil videre, men en eller anden form for festlig lejlighed bliver der i hvert fald markeret.

Fremtidsvisionerne bliver om et par år eller tre skruet lidt op, og så skulle der gerne kobles endnu mere fest og farver på Kirsebærrets dag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Økonomien på plads i Voerså Kirsebærlaug' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER