Udeserveringen i Sæby til sommer skulle være reddet

Udeserveringen i Sæby til sommer skulle være reddet

29. maj 2013 - kl. 11:53 - af

Sæby Handelsstandsforenings formand Hans Ole Kalhøj har indgået aftale med kommunaldirektør Mikael Jentsch om at bibeholde prisen for fortovsafgiften på 300 kr. pr. kvm. mod de 600 kr. som Byrådet og Teknisk Udvalg i første omgang havde fastsat som værende den nye afgift, hvis restauratørerne fortsat ville have udeservering i sommermånederne.

Aftalen skal nu formælt godkendes på byrådsmødet i aften, og hermed skulle restauratørerne således kunne ånde lettet op, og fortsætte uforandret med sommerens udeservering.

I Frederikshavn er der indkaldt til et ekstraordinært bestyrelsesmøde i Frederik omkring fortovsafgiften, forud for det ordinære byrådsmøde onsdag aften.

4 kommentarer til “Udeserveringen i Sæby til sommer skulle være reddet” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Udeserveringen i Sæby til sommer skulle være reddet”

 • Ivan Jacobsen

  Formanden for Sæby handelstandsforening Hans Ole kalhøj fortjener stor ros for sin ihærdige indsats for udeservering på torvet i Sæby. Samt i Gågaden. Vi ved hvor stor betydning det har for turisterne og alle andre handlende i Sæby.
  Utroligt at byrådet og politikerne kunde få så tåbelige ideer. at straffe erhvervlivet
  detailhandlen med de helt ublu forhøjelser som var planlagt.
  Sæby har den flotteste midtby af samtlige kommunens byer, og turisterne elsker den gamle flotte bydel og smukke lystbådeavn Sæby har.
  Stort tillykke til Hans Ole Kalhøj og Sæby handelstand med det flotte resultat..
  Ivan jacobsen

 • Hans Ole Kalhøj

  Kære alle i hele Frederikshavn Kommune. Efter overhøring af aftenens debat i byrådet er det mig en stor glæde på vegne af restauratører at konstatere at den omdiskuterede takst nu nedsættes – vedtaget på byrådsmødet her til aften. Tak fordi man lyttede.Lad os så komme videre. Nu kan vi nemlig byde vore gæster denne sommer hjertelig velkommen til den skønne del af Danmark vi bor i, og samtidig vise hvor pragtfuld og hyggelig den er -ikke mindst om sommeren.
  Rigtig god vind i sejlene til alle. Det ved jeg der er behov for. Så føles vinteren trods alt knap så lang…

  Venlig hilsen Hans Ole Kalhøj -Sæby Handelstandsforening

 • Til lykke Sæby Handelstandsforening med de overkommeligt takster, men man undre sig over hvordan Byrådet kan se sig selv i øjnene, tre byer i samme kommune med tre forskellige betingelser, hvis vi vil være et turistområde, må man også være turistvenlige, og dermed give alle butikker, der heller end gerne vil betjene vore gæster, de bedste betingelser. I København er alle takster væk!!!!!

 • Berit Jensen

  Stort Tillykke:) Det manglede da også bare. Kan kun give Mette og Per ret. Væk med de takster. Udeservering og liv på torvet kan kun være medvirkende til kroner i kommunekassen på mange andre måder. Jeg kender efterhånden mange turister som netop vælger Sæby på grund af livet på torvet. Denne herlige tiltrækningskraft er netop blevet skabt af butikker og restauranter i Sæby midtby. I stedet for at betale burde de egentlig have en medalje:) rigtig god sommer – og lad os så håbe på super godt vejr så der kan komme endnu flere turister til byen.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udeserveringen i Sæby til sommer skulle være reddet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER