Sponsorrally og sommerlejr – to sider på samme mønt

Sponsorrally og sommerlejr – to sider på samme mønt

29. maj 2013 - kl. 0:21 - af

Det har de unge mennesker fra FDF og spejderkorpsene, som deltager i Sæby Y´s Mens Club´s cykelsponsorrally ofte erfaret.

Mandag den 3. juni stiller den nye ledelse for Grøns køreskole, med Carsten Poulsen i spidsen, velvilligt det køretekniske anlæg til rådighed for det årlige cykelsponsorrally, hvor der bliver kørt, alt hvad man kan, for at tjene penge ind til de unges aktiviteter. Pengene kan f.eks. bruges til, at gøre prisen på en sommerlejr mere overkommelig, eller der er måske et telt som trænger til udskiftning.

Under cykelløbet er sponsorer, og andet godtfolk, velkommen til at heppe og lave en rigtig god stemning. Der kan købes lidt til at styrke sig på under løbet. Det kan jo blive spændende.

Ud over at køre penge hjem til sommerlejr eller telt, er der også en personlig konkurrence i cykelløbet. Der er gevinster til ryttere, inden for de forskellige aldersklasser, som har kørt længst og har kørt flest penge ind.

Inden cykelløbet har rytterne tegnet sponsorrater hos familie, venner og firmaer, som gerne vil støtte den unges fritidsaktivitet. De foregående år har der været tegnet rigtig mange og fine sponsorater. Pengene som rytteren kører ind går til det forbund eller korps, som han eller hun er medlem af.

I år deltager FDF, KFUM Spejderne, Baptistspejderne og Det Danske Spejderkorps. Der er også ryttere fra Sæby – og Østvendsyssel Y´Men´s Clubber.

Derforuden støtter mange erhvervsdrivende med bandereklamer.

Alle som har lyst til at deltage i sponsorrallyet den 3. juni kl. 18.30 kan møde en halv time før for at blive tilmeldt. Hvis man ikke er medlem af FDF eller spejderkorpsene kan man vælge at køre for Sæby Y´s Men`s Club, som årligt uddeler penge til humanitære formål.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sponsorrally og sommerlejr - to sider på samme mønt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER