Norske kor gæster Sæby Kirke i morgen lørdag

Norske kor gæster Sæby Kirke i morgen lørdag

24. maj 2013 - kl. 19:01 - af

Her weekenden efter pinse gæster hele to norske kor Sæby Kirke. Lørdag den 25. maj kommer Kor Koselig på besøg, og giver koncert i kirken kl. 19.00. Kor Koselig kommer fra Langlund Menighed, og består af ca. 90 medlemmer, hvoraf 50-60 forventes at deltage. De synger både gospel og mere klassisk kirkekorsang.

Søndag den 26. maj kl. 10.00 får Sæby Kirke besøg fra PRO-KOR fra Fevik, som medvirker med sang under gudstjenesten. Koret er venskabskor med MAS-koret, og giver allerede lørdag koncert i Volstrup Kirke.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Norske kor gæster Sæby Kirke i morgen lørdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER