Helikopter indsat i eftersøgning efter fund af tom kajak

Helikopter indsat i eftersøgning efter fund af tom kajak

23. maj 2013 - kl. 15:59 - af

Søværnets Operative Kommando har igangsat en eftersøgning ud for Sæby og Nordjyllands Politi har sendt helikopter i luften i eftersøgningen af den 32-årige mand, efter man har fundet en kajak drivende på havet ud for byen. Det oplyser stabsvagten ved SOK.

Der er blevet sat tre redningsstationer og en helikopter ind i eftersøgningen, efter man har fundet indikationer på, der har været en eller flere personer i kajakken, men mere kan stabsvagten ikke sige på nuværende tidspunkt

Opdatering:

Klokken 15.46 kunne SOK afblæse den redningsaktion efter den unge mand, der blev sat i gang.

Manden havde selv reddet sig i land, efter at være kæntret. Han havde været i vandet i to timer, inden han kom i land, og stabsvagten ved SOK oplyser, at manden var noget forkommen og afkølet, da han kommer i land, men pga. sin påklædning gik så godt, som det gjorde. Havde han ikke haft fornuftigt udstyr på, kunne det være gået meget værre.

Den 32-årige mand er blev fløjet til sygehuset til observation.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Helikopter indsat i eftersøgning efter fund af tom kajak ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER