Så blev det forår på Sæbygaard Slot

Så blev det forår på Sæbygaard Slot

22. maj 2013 - kl. 15:15 - af

På den fineste forårsaften i aftes den 21. maj var der forårskoncert i Riddersalen på Sæbygaard med Vendsyssel Symfoniorkester og dirigent Kristina Hansson. Der var glade gæster i borggården, da der blev serveret et glas sprudlende vin, mens Julius Arenfeldt og Arne Stoffersen fra ”Sæbygårds Venner” bød velkommen.

Den store stab af Sæbygaards Venner gør det muligt at lave et sådant fornemt arrangement.

Koncerten blev fremført af entusiastiske musikere med kærlighed til musikken. Der var både klassiske kompositioner og nogle moderne toner i mellem, så der var noget for en hver smag. Traditionen tro, fik publikum også mulighed for at synge med på velkendte melodier fra den danske sangskat. I pausen blev der budt på et lækkert, utraditionelt pølse/ostebord med spændende specialiteter leveret af Den Gamle Smedie.

Taffel på Sæbygaard er et samarbejdsarrangement mellem Sæbygårds Venner, Vendsyssel  Symfoniorkester og FOF Vendsyssel.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så blev det forår på Sæbygaard Slot' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER