Bliv klogere inden dit første huskøb

Bliv klogere inden dit første huskøb

22. maj 2013 - kl. 0:30 - af

Onsdag 29. maj kan folk, som står foran deres første huskøb, få gode råd i Nordjyske Bank i Sæby.

Flere lokale eksperter sidder klar i mødelokalerne på anden sal. Det gælder advokat John Henrik Andersen, energirådgiver Bo Bechfeldt, ejendomsmægler Martin Riise og boligrådgiver Henrik S. Pedersen. Arrangementet begynder kl. 18.30 og slutter ved 21-tiden. Undervejs serveres lidt at spise.

Idéen til arrangementet kommer fra 21-årige Camilla Mølgaard, som er kunderådgiver i Nordjyske Bank i Sæby. Hun bor i øjeblikket til leje i et hus med sin kæreste. Ligesom flere af deres venner overvejer de seriøst at købe hus.

– Det fylder vildt meget hos os alle sammen. Det er utroligt spændende, men også lidt skræmmende. Har vi råd til at sidde i et hus til 600.000 eller 2 millioner kroner? Det er vigtigt at pejle sig ind på, hvad man har råd til, for det er træls at forelske sig i et hus til 1,8 millioner kroner, hvis man alligevel ikke har råd til det, siger Camilla Mølgaard.

Som kunderådgiver i Nordjyske Bank har hun styr på økonomien i forbindelse med parrets huskøb. Men hun kan mærke på sine venner, at de efterlyser mere viden. Det samme er sikkert tilfældet for mange andre førstegangskøbere. Dem er der især i Sæby-området mange af, eksempelvis er Frederikshavn Kommune netop gået i gang med at udstykke grunde over for Hedebo Camping.

– Det første huskøb er én af de største beslutninger i vores liv, og derfor håber vi, at der kommer mange mennesker til dette arrangement. Det sker ikke så tit, at boligrådgiveren, ejendomsmægleren, advokaten og energirådgiveren er samlet i ét lokale, siger Camilla Mølgaard.

Det er gratis at deltage, og man behøver ikke at være kunde i Nordjyske Bank. Tilmelding senest 27. maj på mail til cam@nordjyskebank.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bliv klogere inden dit første huskøb ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER