Skjold kæmpede for sejren på hjemmebane

Skjold kæmpede for sejren på hjemmebane

21. maj 2013 - kl. 9:09 - af

IF Skjold mødte 2. pinsedag Viborg Søndermarken på hjemmebane på Sparekassen Vendsyssel Arena. Men inden kampen blev fløjtet i gang var der lige en 100 kamps jubilar der skulle fejres.

Stefan Wesley Henriksen modtog fortjent en buket og klapsalver for sit jubilæum og inden vi når til kampens højdepunkter, skal spilleren med nummer 10. Jens Lorenzen også nævnes, da han var dagens fødselar på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Selve kampens første 45 minutter, var ikke noget at prale af for hjemmeholdet, dog skal det nævnes, at Skjold var spilstyrende de første 5 minutter, men herefter var det gæsterne der styrede løjerne og holdt dampen oppe til den første halve time var spillet. Så var det lidt som om de mistede pusten, og Skjold sad så igen på spillet. Da dommeren fløjtede til halvleg stod der stadig 0-0 på tavlen.

I anden halvleg lykkedes det hjemmeholdet at få bolden i nettet en enkelt gang, og dermed få 3 vigtige point på kontoen mod Viborg Søndermark der endnu ikke i denne sæson har vundet en kamp. Efter dagens kamp indtager IF Skjold 2. pladsen i Jyllandsserien kun 2 point efter Vorup FB, der har spillet en kamp mere end hjemmeholdet.

Næste kamp for Skjold er på udebane om en uge mod Jetsmark IF.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold kæmpede for sejren på hjemmebane' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER