Paradisæbletræer i blomst – forår i Nellemanns Have

Paradisæbletræer i blomst – forår i Nellemanns Have

20. maj 2013 - kl. 12:16 - af

Forårsfest i Sæby den 25. maj med gratis oplevelser for alle generationer. Kom og nyd dagen i haven med de 1000 blomstrende paradisæbletræer.

Det kan du opleve
Forårsfesten åbnes midt formiddag ved turistchef Inger Grund Petersen. Derefter opvisning af folkedansere og har du lyst, kan du selv danse med. Senere opvisning af gymnaster på trampolin. Nyd frokosten og resten af dagen til tonerne af harmonikaer, sav, guitar og trommer samt lirekassemusik.

Hele dagen er der stande, hvor naturvejledere fortæller om vildt og arrangerer fugleture i skoven. Du kan se biavl, smage bjesk, og så er der skattejagt, friluftssjov og meget mere. Salg af paradisæble træer, udplantningsplanter samt mad og drikke.

Nellemanns Have er en offentlig have på 6 ha med Nordeuropas største samling af para­disæbletræer, og festen afholdes på adressen Langtvedvej 23, Sæby. Gode parkeringsforhold.

Festen arrangeres af 6 lokale foreninger fra Sæby: Civitan Club Sæby, Nellemanns Haves Venner, Saltlandet, Sæby Borgerforening, Sæby Folke­danser Forening og Sæbygårds Venner.

I år deltager også Springteam Nordjylland, Volstrup Harmonikaklub, Sæby Miniby, Sæby Hjerte forening, Sæby og om­egns Jagtforening, Hjørring Amts Biavler Forening og Bjesklauget ”De Tre Herregårde” med de­res aktiviteter.

Du kan se mere om Nellemanns Have og forårsfesten med dagens program på:

http://www.nellemanns-have.dk/venner/forarsfest

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Paradisæbletræer i blomst - forår i Nellemanns Have ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER