Hørby Efterskole får ny formand…

Hørby Efterskole får ny formand…

18. maj 2013 - kl. 0:01 - af

Efter to år på posten siger Mette Boddum Behrndtz nu farvel til Hørby og Nordjylland og er flyttet til Nr. Lyndelse nær Odense, hvor hun kort tid inden jul fik nyt embede som sognepræst.

Ny mand på posten er derfor Jens Højer fra Gandrup, der til dagligt driver Højer Møbler A/S og har siddet i efterskolens bestyrelse gennem en årrække.

Jens Højer var elev på Hørby i skoleåret 1983/84 og har siden været i kredsen omkring skolen, hvor både han og flere familiemedlemmer har siddet i skolens repræsentantskab. Jens blev i første omgang valgt ind i repræsentantskabet for KFUM og KFUK, men da han var en af initiativtagerne til, at FDF også skulle med i skolens bagland, var det naturligt, at han efterfølgende skiftede til FDF´s repræsentation, hvorfra han også blev valgt til skolens bestyrelse.

Efterskolerne i Danmark oplever i disse år at søgningen, blandt andet pga. mindre ungdomsårgange, ikke helt er, hvad den var få år tilbage, hvor skolerne var i stand til at udvide deres elevtal fra år til år. At situationen har ændret sig skræmmer ikke Jens Højer, der fra sit arbejde ved, at konjunkturer og efterspørgsel kan ændre sig over tid.

– Hørby Efterskole har et godt tilbud til unge mennesker om skolegang, udvikling og oplevelser. Vi skal dog blive bedre til at fortælle om alle de spændende ting, der foregår på vores skole året igennem. Det er nyt, at vi selv i langt højere grad skal skabe denne opmærksomhed omkring skolen, men vi må ikke lade os skræmme af virkeligheden, siger Jens Højer og fortsætter:

– Jeg ser med stor interesse og en vis ydmyghed frem til mit nye hverv. Jeg ved, at der venter en stor opgave i at få Hørby på landkortet, ikke kun i det forholdsvis lille lokalområde, men kendskabet skal spredes på alle tænkelige måder. LÆR SOM DU ER, er og bliver stadig et vigtigt budskab at sprede for Hørby Efterskole, slutter Jens Højer.

Hørby Efterskoles bestyrelse består af syv medlemmer, hvoraf Mona Stavnskær Doucette fra Sindal blev nyvalgt og afløser således Sonja Dall, Elling, der efter flere perioder i bestyrelsen valgte ikke at genopstille.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hørby Efterskole får ny formand...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER