Årets Jazzfestival i Sæby er igang…

Årets Jazzfestival i Sæby er igang…

18. maj 2013 - kl. 0:02 - af

Selvom der allerede torsdag var gang i jazzmusikken i Sæby, så var det “åbningen” på havnen fredag, der var ventet med spænding.

Hvordan ville det gå, var programmet tilfredsstillende, ville der komme nok gæster osv.?

Men sikke en start, allerede fredag eftermiddag var der masser af stemning og mennesker i teltet på den gamle værftsgrund på Sæby Havn. Og da Sæby Big Band gik på scenen fredag aften, var teltet så godt som fyldt med mennesker, og bordene udenfor var også i brug denne første sommeraften. Både solister og det 25 mands store band var tændte, og der gik da heller ikke længe, før de første klapsalver lød, og dem kom der efterfølgende mange af, hele aftenen igennem, hvor den ene solist efter den anden fik teltet til at gynge.

Turistchef Inger Grund Petersen var da også meget tilfreds, da SaebyAvis talte med hende udenfor teltet på Havnen, umiddelbart efter Big Bandet var gået på scenen. “Det er så fedt og sikke mange mennesker. Jeg synes bestemt, det er positivt, og selvom det altid er svært at forudsige, hvordan det går hele vejen, så må det her siges at være en super start. Vi ved godt alting tar’ tid, sådan en jazzfest er som at starte en forretning, tingene kommer ikke over natten, men det her tegner til at blive rigtig godt, og det er jeg både stolt og rigtig glad for”, sluttede Inger Grund Petersen, inden hun igen tog plads helt oppe foran scenen, for at nyde de utrolig dygtige musikere og solisters præstationer.

I dag lørdag går det så for alvor løs med Jazzparade, og musik adskillige steder i byen, bl.a. på Torvet, i Lanternens Gård, på Museet og hos Klostergydens Fisk plus mange flere steder, så med håbet om at vejrudsigten holder med sol og varme, så er der bestemt lagt op til den største Jazzfest i Sæby nogensinde.

2 kommentarer til “Årets Jazzfestival i Sæby er igang…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Årets Jazzfestival i Sæby er igang…”

 • Ivan Jacobsen

  Helt fantastik jazz fredag aften på havnen i Sæby, de spisende og jazzinterreserede publikum hos franks. fik en fantastisk flot og lyrisk oplevelse ved.salvador Olmos Acoustic trio.
  men også Jazzclash i teltet var forygende,med Ida Olsonen.
  men ikke mindst Sæby Big band fortjener stor hyldest, de unge misikere og helt unge vokalsolister gjorde det fantastisk, og hævede stemningen i teltet højt over teltpælene. Her var mange unge kommende jazzmusikere repræsenteret i Big Bandet.
  En dejlig sommer aften på havnen i Sæby.
  Ivan jacobsen. grenen 20 Sæby.

 • Ivan Jacobsen

  Lørdagens flotte pinsevejr,gav igen Sæby og densjazzfestival det glade jazzpublikum et væld af dejlige musikoplevelser..På Torvet gav .The rascal Swingband med sit festlige show et absolut topproffessionelle vokal publikum en forrygende oplevelse af høj karat.
  Klostergydens Fisk lavede igen i år en festlig og underholdene jazz og fisk,her var god underhldning og stor stemning.
  I Sæby Museums hyggelige gårdhave gav lektor Linds Jazzvenner en flot og spændende og lyrisk koncert, hvor ikke mindst lektor Lind brillierede med sit flotte og lyriske spil på Sopransax.Her hyggede publikum sig ,med god gediget Jazz.
  HosHos Fanks. Nød et stort antal besøgende flot udført og lyrisk Live Foyn Friis with Strings musik og underholdning på et yderst højt plan. En sommer med God gedigent jazz rundt om i hele Sæby. Ivan Jacobsen. grenen 20. Sæby

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Årets Jazzfestival i Sæby er igang...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER