Højskolesang for fuld hals i Lyngså kirkehus

Højskolesang for fuld hals i Lyngså kirkehus

17. maj 2013 - kl. 0:14 - af

For anden gang inviterede Albæk-Lyngså menighedsråd til højskolesang i kirkehuset. Denne gang mødte 17 personer op i modsætning til første gang, hvor der kun kom 7. Selv om 17 fremmødte ikke er mange, så er det ligesom folk i området lige skal se, hvad det nu er for noget.

Ketty Kjær Pedersen fra menighedsrådet bød velkommen. Sang og musik blev ledet af den konservatorieuddannede kirkesanger Dina Flyvbjerg Ledet og akkompagneret af Jørn Wolf på klaver.

Kirkesangeren mente, det var meget bedre denne gang, når man også kunne høre, at der blev sunget igennem. Hun mente, at al slags sang var godt. Sang holder en frisk, og alt det ”kriller kraller” folk rendte rundt med i hals og lunger forsvandt, når man deltog i sang.
Syng jer varme og syng jer friske her i huset, opfordrede hun til.
Og sunget blev der – både højskolesange og salmer. Nogle sange var i forvejen planlagt, men de fremmødte fik også lov til at bestemme hvilke sange, der skulle synges.
Slutsangen var, ”I Danmark er jeg født”. En smuk sang som giver stof til eftertanke.

Prøv at tænke på hvor godt vi har det her i Danmark, og hvordan de har det rigtig mange andre steder. Ganske vist er der mange ting, som vi skal betale for, men som vi har råd til, men som de andre ikke har.

Vi har det rigtig godt, og det skal vi værne om. Forhåbentligt møder der endnu flere op til september, når højskolesangen starter op igen – og gerne nogle unge imellem, sluttede Dina Flyvbjerg Ledet, inden hun et kvarter før slut måtte haste til elevundervisning.

Det sidste kvarter sang Ketty Kjær Pedersen for på sangene.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Højskolesang for fuld hals i Lyngså kirkehus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER