Åbent hus for fritidshusejere på ”Værestedet”

Åbent hus for fritidshusejere på ”Værestedet”

16. maj 2013 - kl. 6:36 - af

Kulturhuset ”Værestedet” i Lyngså havde fredag d. 10. maj inviteret alle ejere af fritidshuse i Lyngså-området til at besøge ”Værestedet”.

Gitte Mortensen, formand for husets bestyrelse, fortæller at repræsentanter for ejerforeningerne – Lokalhistorisk forening for Lyngså og Omegn, Lyngså og Omegns Borgerforening samt børneklubben ”Vildbasserne – var til stede for at fortælle og besvare spørgsmål samt vise rundt i huset.

Der var åbent for samlingerne i lokalhistorisk samling, ligesom der blev vist dias fra området og fra forskellige afholdte aktiviteter og budt på kaffe og småkager.

Der var stor interesse for huset og dets muligheder fra de omkring 40 fremmødte i løbet af de 3 timer arrangementet varede. Arrangørerne, som var rigtig glade for at vise ”Værestedets” faciliteter frem, var tilfredse med fremmødet, idet der blev skabt mange gode kontakter og også tegnet nye medlemmer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent hus for fritidshusejere på ”Værestedet”' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER