Taffel på Sæbygaard med Vendsyssel Symfoniorkester

Taffel på Sæbygaard med Vendsyssel Symfoniorkester

14. maj 2013 - kl. 17:06 - af

Arrangementet finder sted tirsdag 21. maj kl. 18.00 – der er få ledige pladser, oplyser Arne Stoffersen til SaebyAvis.dk.

Den stemningsfulde forårsaften i den smukke riddersal på Sæbygård indledes på festlig vis i borggården, hvor der serveres et glas sprudlende et glas sprudlende, mousserende vin, mens Julius Arenfeldt og Arne Stoffersen fra “Sæbygårds Venner” byder velkommen.

Koncerten bliver præget af kærlighed til musikken og livet, og det forstår mange af de gamle klassiske mestre at udtrykke til fulde gennem deres kompositioner, og der vil naturligvis også være nogle moderne toner i mellem, så der burde være noget for en hver smag.

Traditionen tro, får publikum også mulighed for at nynne med på velkendte melodier fra den danske sangskat. I pausen bydes der i kælderen på et lækkert, utraditionelt pølse/ostebord med spændende specialiteter leveret af Den Gamle Smedie.

Taffel på Sæbygaard er et samarbejdsarrangement mellem Sæbygårds Venner, Vendsyssel Symfoniorkester og FOF Vendsyssel.

Vær med til at byde forår og sommer velkommen med populære toner, fremført af entusiastiske musikere i de smukke rammer i riddersalen på Sæbygård Slot.

Billetter bestilles hos FOF Vendsyssel på tlf. 7025 5050 eller www.fof-vendsyssel.dk

Billetpris 325 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Taffel på Sæbygaard med Vendsyssel Symfoniorkester' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER