JCI vil være mere synlige og aktive lokalt

JCI vil være mere synlige og aktive lokalt

11. maj 2013 - kl. 8:46 - af

Der findes en lokal afdeling af en verdensomspændende frivillig forening, som gerne vil gøre en forskel for lokalområdet tæt på dig! Du kan hjælpe med at fortælle, hvor du ser udfordringer, som de kan bidrage med at løse i Frederikshavn Kommune. De er en aktiv gruppe af 18-40-årige medlemmer af JCI + et par aktive seniorer over 40 og de tror, de igennem ”Impact of one” kan gøre en forskel i kommunen. JCI Frederikshavn Sæby har med dette års handlingsplan besluttet at være mere synlige og mere aktive i lokalsamfundet.

”Impact of one” handler om at gå foran og handle på de udfordringer man ser – i stedet for at vente på andre gør det for én. Det stemmer perfekt overens med JCI’s vision om at “Vi vil være det førende netværk for unge handlekraftige mennesker, der tager ansvar og gør en positiv forskel for sig selv og samfundet.” Derfor havde de på deres afdelingsmøde i marts besøg af borgmester Lars Møller og talte med ham om, hvordan kommunens tilstand er og hvilke udfordringer han ser. På afdelingsmødet i april fulgte de op med en workshop kaldet ”Impact”, hvor de identificerede de to vigtigste udfordringer for kommunen og disse var at mindske fraflytning og sikre et stærkt erhvervsliv.

De vil også rigtig gerne have dine idéer til bæredygtige løsninger indenfor disse to områder, men også dit syn på kommunens udfordringer. Hensigten er ikke, at JCI medlemmer skal løfte opgaverne alene, men finde samarbejdspartnere, så man kan udveksle erfaringer og ressourcer. Kender du til en mulig samarbejdspartner, skal du endelig også henvende dig. Alle disse idéer og andre interesserede henvendelser bedes sendt til formand Tina Sylvester Gustafsen på: JCIformand@gmail.com

”Vi har allerede iværksat ”Projekt Malebog – kend din by” som forhåbentlig vil øge den lokale handel i kommunen og derved styrke erhvervslivet. Projektet kører i første omgang i Gl. Sæby kommune, men på sigt bliver det kommunedækkende. Du er måske allerede blevet spurgt, om din virksomhed vil være med? Hvis ikke, eller hvis du er nysgerrig på projektet, er du velkommen til at kontakte Projektleder Mads Arildsen på: madsj@hotmail.dk ”, fortæller Tina Sylvester Gustafsen.

JCI er igennem tiden fra flere sider blevet kaldt en hemmelig sekt. Det undrer måske ikke så meget i dag, hvor der på landsplan er under 1000 medlemmer. Førhen var der dog en del flere medlemmer i hele landet og både i Sæby og Frederikshavn var der lokalafdelinger. Fra 2011 har der kun været én afdeling i Frederikshavn kommune, nemlig JCI Frederikshavn Sæby, hvor der for nuværende er 15 medlemmer fra forskellige erhverv, som benytter JCI medlemskabet til at skabe netværk og udvikle sig både på det personlige og faglige plan igennem fx projektarbejdet.

De håber i år på at kunne ryste hemmelighederne af sig ved at være mere synlige, men mest af alt ved at bidrage til kommunens positive miljø og vækst og dit bidrag er velkomment.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'JCI vil være mere synlige og aktive lokalt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER