Spændende aften med Sirius patruljen

Spændende aften med Sirius patruljen

9. maj 2013 - kl. 14:29 - af

Danmarks civile Hundeførerforening, Sæby har efterhånden tradition for afholdelse af spændende foredrag. Denne gang har foreningen allieret sig med Erik B. Jørgensen, der har indvilliget i at give tilhørerne en uforglemmelig foredragsaften krydret med billeder, musik om og omkring Slædepatruljen SIRIUS.

Oplev ”et år ved SIRIUS”, den fantastiske natur og det utrolige dyreliv. Hør om de personlige udfordringer, det er at være 26 måneder på Grønland, uden at komme hjem. Alene to mand på patruljer i op til 4 måneder.

Foreningen har lejet Kulturhuset Manegen torsdag den 23. maj, og håber på fuldt hus også denne gang.

Billetter bestilles på foreningens hjemmeside www.dch-saeby.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spændende aften med Sirius patruljen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER