Nye flotte spillertrøjer til de mindste…

Nye flotte spillertrøjer til de mindste…

9. maj 2013 - kl. 0:36 - af

I Voerså IF er man helt bevidst om rekrutteringen af fodboldspillere, til de højere rækker. Spillerplejen starter tidligt ved 5 – 8 års alderen for både piger og drenge, som de to 5 Personers Voersåhold på billederne.

De to hold har hele 3 trænere og holdledere, og det er nødvendigt både ved stævner og træning. Trænere og holdledere er fra venstre Benny Kærskov, Ulrik Steen og Jørgen Hansen.

Selv om man tilhører de mindste, så skal beklædningen og kampdragterne også være i orden. Tøjfirmaet Brunø i Sæby og Dybvad har sammen med Voerså VVS og Kloak sponseret det flotte nye dress, der blev indviet lørdag 4. maj på Voerså Stadion i forbindelse med et 4 holds stævne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nye flotte spillertrøjer til de mindste...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER