”Min forbrydelse” udgives som blogroman

”Min forbrydelse” udgives som blogroman

8. maj 2013 - kl. 13:52 - af

Louise Østergaard er godt og grundig træt af forlag og deres løfter, eller mangel på samme og af, at forlagene åbenbart ikke vil bruge penge på at udgive debutanter, og det har hun taget konsekvensen af, og udsender nu sin romanføljeton som blogroman.

”Min roman foregår dels i Sæby, hvor jeg er vokset op, og dels i Aalborg, hvor jeg har boet de sidste 15 år.  Blogromanen tegner indtil videre til at blive en succes. Det er nemt og uforpligtende for læserne, og ikke mindst er det gratis”, fortæller Louise Østergaard.

”Min forbrydelse” er titlen på romanen. En roman om en forbrydelse, men det er ikke en krimi. Det er en historie om kærlighed og vanvid, om skyld og skam, og om hvad mennesker kan gøre mod hinanden, hvis de får lov.

Hvis man har lyst, kan man følge med i romanen, som består af 32 kapitler, ved at gå ind på louiseoestergaard.wordpress.com

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”Min forbrydelse” udgives som blogroman' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER