DM guld til Juniorpigerne i Springteam Sæby

DM guld til Juniorpigerne i Springteam Sæby

7. maj 2013 - kl. 0:44 - af

Springteam Sæby har afholdt junior DM i Arena Nord i samarbejde med Danmarks Gymnastikforbund.

Springteam Sæbys juniorpiger havde ved indledende runde af DM i marts måned, hvor 64 hold konkurrerede om at blive placeret fra 1. til 8. division, kvalificeret sig i 2. division.

Juniorpigerne var spændte, da de søndag skulle på gulvet og vise deres rytmeserie, spring på bane og trampet, efter de sammen med deres trænere i løbet af sæsonen har lagt mange timers intensivt arbejde i hallen. Da juniorpigerne løb ind på gulvet i deres flotte dragter, var de klar til at kæmpe for guldet.

Juniorpigerne var forrygende i rytmeserien, og deres 3 spring på bane og 3 spring på trampet som var veludførte og landingerne perfekte. På trampet opnåede pigerne den højeste karakter ved DM blandt alle hold, og dette betød at Springteam Sæbys juniorpiger suverænt løb med guldet – med hele 2 point ned til 2. pladsen.

Et stort tillykke til guld holdet som består af:

-Astrid Jacobsen

-Camilla Sørensen

-Josefine Høgsted

-Corinna Lin Jenssen

-Rikke Vejrum Kristiansen

-Laura Elkjær Petersen

-Emma Godby

-Maiken Løhde Sørensen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'DM guld til Juniorpigerne i Springteam Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER