Skjold fører Jyllandsserien efter lørdagens kamp

Skjold fører Jyllandsserien efter lørdagens kamp

5. maj 2013 - kl. 8:39 - af

Skjolds Jyllandsserie Herre fik også i denne weekend point på kontoen og med en 4-1 sejr over Thisted på Sparekassen Vendsyssel Arena, kan de røde nu glæde sig over, at de indtager 1. pladsen efter at Vorup FB på udebane tabte 2-1 til Frederiks.

Kampen blev spillet i solskin, men dog med en frisk vind på langs af banen. Denne medvind lykkedes det ikke gæsterne at udnytte, og der stod derfor efter 45 minutter med Skjold, som de spilstyrende 0-0, da dommeren fløjtede til pause. I anden halvleg gik der da heller ikke længe inden Daniel Overlade bragte Skjold foran 1-0, og kort tid efter øgede Tobias Overlade til 2-0, og sidst men bestemt ikke mindst med to scoringer, gjorde 150-kamps-jubilar Jens Lorenzen det til både 3-1 og 4-1.

Næste hjemmekamp for Skjold er mandag den 20. maj (2. Pinsedag), hvor modstanderen hedder Viborg Søndermarken, som inden weekenden var bundprop i Jyllandsserien med 0 point efter 5 kampe.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skjold fører Jyllandsserien efter lørdagens kamp' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER