Paul Rode stopper som formand for Børne og Ungdomsudv​alg

5. maj 2013 - kl. 13:30 - af

Efter 20 år i Børne- og Ungdomsudvalget i Frederikshavn Kommune har SF’eren Paul Rode Andersen nu valgt at stoppe. I morgen træder SF’eren tilbage, og udvalget skal finde en ny formand, fortæller TV2Nord.

Paul Rode Andersen har siddet i byrådet i 24 år, og han har været en markant frontfigur for SF. Ved det seneste kommunalvalg var Paul Rode Andersen en af SF’s hovedmænd bag den overraskende alliance med Venstre, som betød, at partiet brød med Socialdemokraterne og i stedet pegede på Venstres Lars Møller som borgmester.

Paul Rode Andersen har for længst meldt ud, at han ikke vil genopstille til kommunalvalget til efteråret. I stedet peger Poul Rode Andersen på Christina Lykke som ny formand for Børne og Ungdomsudvalget, samtidig med at hun nu også er partiets spidskandidat ved valget.

På et møde mandag, vil udvalgets medlemmer så tage stilling til, om de også vil pege på Christina Lykke, som ny formand.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Paul Rode stopper som formand for Børne og Ungdomsudv​alg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER