Efterlysning vedrørende skibsforlis i 1880

Efterlysning vedrørende skibsforlis i 1880

4. maj 2013 - kl. 0:05 - af

Det gælder et skibsforlis et stykke udenfor Sæby havn, den 14. december 1880. Alle 6 fiskere omkom da fiskeskibet Sjælland forliste. De var alle mænd i deres bedste alder, som efterlod sig hustruer og 17 børn. Det blev foretaget en indsamling efter at 8 borgere i den daværende avisen opfordrede til hjælp, og der kom gaver fra hele landet. Kong Christian bidrog med 100 kr.

”Jeg har ovenstående fra et slægtsforsknings dokument, da min mand nedstammer fra en af de druknede, Vilhelm Kock født den 15. marts 1942.

Jeg har fået oplyst at den daværende Sæby Avis skrev om forliset den 14. eller den 15. december 1880. Der var også en artikel i avisen den 11. okt. 1881, da en person blev fundet på stranden syd for Sæby”, fortæller Christina Pedersen fra Hjallerup

Christina Pedersen skal bruge oplysningerne til sin slægtsforskning, og vil blive rigtig glad, hvis der er nogen der kan hjælpe hende.

Hun kan kontaktes på tlf. 98 28 16 97.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Efterlysning vedrørende skibsforlis i 1880' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER