Prøveboring udskudt i mindst et år…

Prøveboring udskudt i mindst et år…

3. maj 2013 - kl. 9:02 - af

Prøveboringen efter skifergas i Dybvad bliver udskudt i cirka et år, efter at Total og Nordsøfonden har besluttet ikke at anke Frederikshavns Byråds afgørelse om, at der skal foretages en fuld VVM-redegørelse inden efterforskningsboringen, skriver P4Nord.

”Det har vi, fordi vi mener, det er den bedste måde at komme fremad. Vi mener ikke, vi vil vinde noget i tid ved at køre en ankesag”, forklarer projektkoordinator Henrik Nicolaisen fra Total.

Efter hans mening vil en ankesag tage minimum et år, omtrent samme tid som det vil tage at lave en fuld VVM-redegørelse.

Lovmæssigt skal der altid udføres en fuld VVM-redegørelse, før man foretager en sådan type boring, som man gør i jagten på skifergas ved Dybvad, men det er dog ikke lovpligtigt, at der skal foretages en fuld VVM-redegørelse før en prøveboringen, men det vil nu ske ved denne prøveboring i Dybvad. muligheder…

8 kommentarer til “Prøveboring udskudt i mindst et år…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

8 kommentarer til “Prøveboring udskudt i mindst et år…”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Prøveboring udskudt i mindst et år...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER