Klassiske europæiske biler i Sæby

Klassiske europæiske biler i Sæby

1. maj 2013 - kl. 0:02 - af

For første gang i Sæby bliver der rig mulighed for at se og opleve forskellige klassiske veteranbiler og andre spændende klassiske bilmodeller af europæisk oprindelse.

Arrangementet afholdes lørdag den 4. maj kl. 10.00 – 16.00 på arealet ved Langtvedvej 2, Sæby. Nogle af de spændende biler vil blive udstillet på Torvet i Sæby samme dag mellem kl. 11.00 og kl. 12.00.

Bag ideen og arrangementet “Classic car meeting” står en række lokale personer med en forkærlighed og entusiasme for klassiske veteranbiler. Nordjyske klubber med interesse for europæiske veteranbiler er blevet inviteret til at udstille spændende biler på dagen.

Ejer du en klassisk bil med en særlig historie, er du velkommen til at deltage i udstillingen, det eneste du skal gøre er at møde op på dagen, hvor der vil blive anvist en plads.

Har du interesse for “Classic cars”, så mød op på dagen og få en spændende oplevelse og en bilsnak med udstillerne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Klassiske europæiske biler i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER