Frihedsgudstjeneste med Musikkorps Sæby

Frihedsgudstjeneste med Musikkorps Sæby

30. april 2013 - kl. 11:11 - af

Frihedsgudstjeneste i Sæby Kirke, lørdag den 4. maj kl. 19 – 20.

Det er snart mange år siden, at Danmark oplevede befrielsen fra den tyske besættelsesmagt, og der bliver færre og færre, der kan huske det.

Men det gør det ikke mindre relevant at holde frihedsgudstjeneste. Det giver på en måde endnu større grund til at fejre friheden og sige tak for den, netop fordi vi har haft friheden så længe, at et flertal af os ikke har oplevet andet. Og en frihedsgudstjeneste kan også minde os om, at friheden ikke er en selvfølge, hvilket vi kan se omkring os ude i verden. Det er noget, der til stadighed må kæmpes for.

Ved gudstjenesten medvirker Musikkorps Sæby sammen med organist Ivan Høiberg og sognepræst Peter Jessen.

”Musikkorps Sæby er traditionelle deltagere ved denne specielle gudstjeneste, som erindrer os om vores privilegium – at have vores frihed i fred. Vi er taknemlige for, at vi år efter år, får tilbudt dette hverv, og vi gør os umage for at finde musikstykker som passer på frihedsfølelsen, og som i musiske toner kan udtrykke denne frihed i vores nuværende samfund.  Vi glæder os meget til denne højtidelige aften, og håber at rigtig mange borgere vil slutte op om begivenheden, og en kort stund sammen med os reflekterer lidt over den store menneskelige værdi – der gemmer sig i det lille ord – FRIHED”, siger Mogens Aarup, sekretær hos Musikkorps Sæby.

Foreninger og lignende er meget velkomne til at deltage med faner.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frihedsgudstjeneste med Musikkorps Sæby ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER