Sæby & Omegns Jagtforening fylder 80 år

Sæby & Omegns Jagtforening fylder 80 år

29. april 2013 - kl. 0:05 - af

En af de gamle foreninger i Sæby runder de 80 år og er stadig i fuld vigør, Sæby & Omegns Jagtforening kunne fejre 80 års Jubilæum fredag den. 26. april.

”Vores forening er stadig i fuld vigør, og vi har i de sidste år set en større tilgang af medlemmer, som ikke bare har været unge mennesker, men nu også modne damer og herre som ønsker at stifte bekendtskab med det at være jæger”, siger Erik Schack som er formand i Sæby & Omegns Jagtforening.

”Foreningen tæller ca.250 medlemmer og har en støt stigende tilgang af jægere, som ønsker at være med på vognen og deltage i vores mange tilbud og gøre mål i naturen. Blandt andet naturpleje, regulering at skadevoldene vildt igennem vores regulerings-vildtredder korps og ikke mindst sikre, at vi i fremtiden også har masser af vildt i vores danske natur.

Her i vores jubilæums år har bestyrelsen flere tiltag i ærmet, som medlemmerne kan se frem til, blandt andet vil vi forsøge at få en af de helt store jagtrejsearrangører til at komme forbi Sæby her i efteråret, hvor også jubilæumsjagter, jagthornskoncert, udstillinger og meget mere vil komme til at præge vores 80 års jubilæums år.

Vi afholder reception her den. 4. maj kl. 10 til 14 på Jagtcenter Nord, hvor vi håber at mange medlemmer, venner af foreningen, forretningsforbindelser og interesserede er meget velkommen til at kikke forbi til et lettere traktement og hilse på.

Vores fremtid vision er at holde fast i den udvikling vi er inde i nu, vi har dog flere tunge økonomiske udfordringer, som vi godt kunne ønske os lidt hjælp til, blandt andet har vores nye jagtbue afd., behov for trænings udstyr og udstyr til venstre håndet bue skytter, en udgift til jagt buer som hurtigt koster 10 til 15.000 kr. Også et stort ønske om at få vores egen event / undervisnings trailer står højt på listen over fremtidige investeringer.

Sæby & Omegns Jagtforening er inde i en spændende tid, hvor jagtforeningen aldrig har rådet over større jagtområder og tilbud til deres medlemmer, så vi ser meget positivt på vores fremtid, og ikke mindst glæder vi os til at kunne byde velkommen til receptionen her den 4. maj på Jagt Center Nord, og efterfølgende jagtfest for medlemmerne på Frk. Madsen. Hvor man stadig kan nå at tilmelde sig og betale til festudvalget.

Det er en sjov og spændene tid med ny jægere i alle aldre og begge køn, som tager jagttegn og interessen ser ud til at forsætte, en udvikling som vi ser positivt på og er klar til at imødekomme de nye jægeres ønsker om at se ind i jagtens mange muligheder”, slutter Erik Schack.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby & Omegns Jagtforening fylder 80 år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER