Børneteater – Sjov underholdning i børnehøjde

Børneteater – Sjov underholdning i børnehøjde

28. april 2013 - kl. 6:53 - af

Det bliver forrygende, flot og sjovt samt en helt sikkert dejlig oplevelse når børnenes ven, skuespilleren Jens Jødal, kommer til Lyngså, og det gør han fredag 3. maj, hvor han optræder i kirkehuset med børneteater-forestillingen ”Splejsen og Kæmpen”.

På scenen giver Jens Jødal den gas for fuld udblæsning, så ikke et øje er tørt hos hverken børn eller voksne. I mange forskellige forklædninger og brug af en hel del rekvisitter spiller han selv en del forskellige roller – og ikke mindst får nogle af de fremmødte børn lov til at være aktive på scenen sammen med ham.

Jens Jødal, der står bag Kirketeateret, leverer en lang række spændende arrangementer og bibelske teaterforestillinger over hele landet, der får børn og unge, forældre og bedsteforældre til at le, og som gang på gang roses af både publikum, præster, sognemedhjælpere og andre kirkeligt ansatte for deres daglige tilgang til det bibelske stof, der kan betegnes som underholdning og forkyndelse på én gang!

Kirketeateret laver også skole- og kirkearrangementer, hvor der naturligvis er tale om formidling af det bibelske eller kirkelige stof – uden at det bliver forkyndende. Også elever fra andre trossamfund kan derfor være med i disse arrangementer.

Jens Jødal er udover at være skuespiller også forfatter, foredragsholder og kirkelig konsulent, men siden 2010 har kirketeateret for alvor været hans levebrød.

Underholdningen er for alle børn fra 0 – 6. klasse. Arrangørerne er Albæk-Lyngså menighedsråd og Voerså YA.

Der lægges ud 18.30 og entréen er kr. 20 -.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børneteater - Sjov underholdning i børnehøjde' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER